Feb 172014
 

Nädalavahetus oli toimekas ja äärmiselt rahuldustpakkuv.

Terve eilse päeva koristasin magamistuba ja sain selle edukalt korda. No hea küll, too üks üles pildistatud kapipealne jäi samaks, sinnani ei jõudnud, aga teised kapipealsed said see-eest puhtaks, võrekas toast välja ja riiul ka korda.

Ausõna, täitsa korras!

IMG_9511

Ja kõrvarõngad on üle pika aja omal kohal, kohe hea on vaadata! Olen üsna palju ära andnud ja uusi asemele ostnud, aga praegu vaatan, et osad tuleks ikkagi veel ära anda, sest stiil on aja jooksul muutunud. No mõned vähemalt on, eks :P

IMG_9529

Õhtul küürisin veel tibake vannituba, mis innustas lõpuks detailsemalt vannitoa remondist kirjutama.

Nii saigi kodu imeliselt korda, ma senimaani naudin. Pole ammu nii hea olla olnud!

Täna käis külas Gea, sellest pikemalt allpool parooli all, koos pildimaterjaliga. Kui olime külalised ära saatnud, viis Abikaasa lapsed ema juurde, mina mõnulesin sel ajal duši all. Siis tegime suurel säästukuul natuke pattu ja käisime pärast oktoobrikuist põlengut taasavatud Steffanis söömas – no nii ammu polnud ju saanud ja hirmus isu oli. Pizza oli suurepärane nagu alati ja teenidus on seal ka alati hea. Kuidas nad küll jõuavad!

Magustoidu tõime Mama Toni’s kohvikust, Abikaasal oli jõuludeks saadud kinkekaart, mille lõpuks ära realiseerisime. Siis torkas mulle pähe, et Tage elab ju sealsamas ning kuna lapsed sai nagunii viidud ema juurde sellepärast, et Abikaasal oli soov lihtsalt rahulikult olla ja puhata ning mina omakorda teadsin, et ta kibeleb nagunii oma arvutimängu taha, siis läksingi Tagele külla ning lasin mehel rahus koju mängima minna.

Tage juures oli mõnus nagu alati. Proovisime riideid selga ja jutustasime niisama. Noh, harilik naistekas, eks :D Lahkusin kahe seeliku ja ühe kampsuni võrra rikkamana. Lisaks pani ta mulle oma suurest purgist natuke kookosõli kaasa – ma olen selle kohta palju lugenud ja tahan mitmes valdkonnas katsetada (haha, kasutage oma rikutud mõtlemist, kui teil seda on).

Tõime lapsed koju, tegime neile kiire vanni, panime magama… Olin ise nii väsinud, et kartsin ka magama kukkuda. Võtsin end siiski kokku, sest mitu asja vajas tegemist. Deklar sai tehtud, üks tööasi aetud ning ühe teise võimaliku töö asjus natuke uuritud-puuritud. No ja suurest rõõmust, et olen nii palju jõudnud, kadus väsimus kah ära, nii ma siin nüüd kirjutangi blogi. Tegelikult peaks muidugi kärmelt magama minema, mida ma ka teen… Kohe, kui kommides on elud maha mängitud :P

  6 Responses to “Rahulolu”

  1. :) ma just ükspäev kellegagi arutasin, et maailma parim pizza on Stefanis, aga kas nad on ka end nüüd avanud ja saingi vastuse :)

  2. Kust need punamustad suled pärit on?

  3. […] veebruarukuises postituses pildistasin viimati sealset kaost üles, toona sai kaks päeva hiljem üks pool toast korda, aga kaos kapi otsas jäi puutumata. Nüüd siis võtsin ette ja tõstsin kõik kraami kapi […]

  4. […] Toona võtsin kätte ja koristasin enamiku ära (pildistasin miskipärast vaid riiulit, aga ülemisel pildil oleva voodi vedasin toast ära ja kõik seal sees olnud kraami paigutasin ka ära, enamiku küll kottidega voodi alla): […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.