Feb 282014
 

Oli kunagi üks tore Reet (tuntud ka kui r.), kelle noorim laps oli Poisiga umbes ühevanune ja kes mu blogisabas tihti sõna võttis. Viimati märtsis 2012, kuu hiljem kolisin blogi siia ümber… Ja sellest ajast peale pole temast enam kuulnud. Ükski tema parameetritega sobiv Reet pole pärast kolimist siin kommenteerinud ja ükski Reet pole mu meelest ka parooli küsinud.

No ja mul nüüd hakkas kripeldama. Kuidas saab niiviisi ära kaduda :) Äkki on siin mingi teise nime all kommenteerinud, ehkki ei tule nagu ühtki sobivat varianti ette.

Auu, Reet? Kas sa käid veel minu tegemistest lugemas?

  2 Responses to “Reet, kuhu sa kadusid?”

 1. Vau… :) Suur asi kui sind märgatakse, veel suurem kui su _puudumist_ märgatakse :)
  Ja terve postitus ainuüksi minust :) :)

  Ikka loen, kogu aeg olen lugenud. Kui mitu õhtut järjest ühtki postitust siia blogisse ei tule, siis on järgmine päev tunne, nagu midagi oleks tegemata :)

  Aga elu on nii kiire, et aega jääb vaid lugemiseks, vahel küll pikemate pausidega. Ja siis loen tagantjärgi. Või no tegelikult on mitu korda ikka ka juba kommentaar valmis kirjutatud, aga postitamise asemel kustutan… Postitades tunnen, et tekib ikka vastutus oma väljaöeldud sõnade eest. Ja kui siis pole aega jälgida, kas keegi on kuidagi reageerinud või küsimusi esitanud või muudmoodi ootab minupoolset reaktsiooni, siis pigem olen vait :)

  Praegu google ütleb, et natuke üle 30 kommentaari olen kirjutanud, seda polnudki ju nii palju.. Ja google otsinguga leidsin kommentaaridest ka ühe Reeda kes ei ole mina (2011/10/09 postituse all). Ma vist olen üle 10 aasta juba netis mitteametlikes tekstide/postituste allkirjastamisel kirjutanud oma eesnime väiketähega, harva kui selle vastu ‘eksin’ :) Samas pole mul otseselt midagi ka selle vastu kui minu postituse all seisab õigesti – Reet, kuid siis on segiajamise oht mõne teise samanimelisega :D
  Kusjuures mul ei ole aimugi, millise eposti aadressiga ma siin kommentaare allkirjastanud olen…

  Parooli ei tihanud küsida ka, võibolla jäi parooli alla minemise hetk umbes sellesse aega kus internetist mõnda aega eemal olin. Kogu avalikule osale aga elan endiselt kaasa :)

  Eh, ma pidin ainult kaks sõna kirjutama ja tänama tähelepanu eest :D

 2. Oo, peen, NII kiiresti ma küll vastust saada ei lootnud! Ma nüüd kirjutan sulle meili peale pikema jutu :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.