Aug 202014
 

Miljon täis!

miljon

Ainus häda on selles, et ma ei kipu neid lisasid, mida ENNE võtma peab, eriti kasutama. No mul on kogu aeg tunne, et ma raiskan ilmaasjata punkte, ehkki noh, nagu näete, otsa need niipea lõppeda ei tohiks :P Mulle meeldib ikka lõpus abilisi kasutada – alles siis, kui on näha, et neist ka kasu on… Sestap on mul ka kullakangid otsas. Ja hetkel kipub enamasti nii olema, et kasutan lõppu jõudes pigem mõne selle ägeda palli ära, ehkki vikerkaarepallist enamasti piisaks… Aga kui ma need alguses võtan, siis enamasti unustan kasutada ja siis ongi tunne, et maha visatud punktid. Ma olen veidrik, ma tean. Nii kaua, kuni kõiki ägedaid palle iganädalaselt tasuta jagatakse, võin ma seda ju endale lubada. Kui kullakange ka kuskilt tasuta saaks…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.