Dec 212014
 

Lapsed, sindrinahad, ärkasid hommikul kell seitse. Enamasti saavad nad noil puhkudel omaette suurepäraselt hakkama, aga täna oli vaja tulla kaissu ja hakata nõudma, et tõuske üles ja tehke süüa. Soovitasime õunu ja mandariine, ajasime nad toast välja, keerasime teise külje ja magasime edasi :D

Abikaasa tõusis kümne paiku, mina ajasin ennast voodist välja kell üksteist :P Sõime mõnusalt koos hommikust, panin masinatäie pesu pesema ja istusin siis arvuti taha: sisestasin nädala jooksul kogunenud tšekid Excelisse, panin lõpuks ometi üles müügikuulutused, mida oleks juba ammu tegema pidanud, mängisin palle ja lugesin blogisid.

Meil on nüüd Plikaga kokkulepe, et Poiss magab lõunaund ja teab, et Plika magab ka, teises toas… Aga tegelikult Plika ei pea magama :) Lihtsalt, et Poiss ei hakkaks protesteerima, miks tema üksi peab. Kuna nad läksid aga eile magama 23 paiku ja ärkasid täna kell seitse ning ma nägin, kuidas Plika haigutas, kupatasin nad kahe paiku mõlemad voodisse. Poiss ärkas pooleteise-kahe tunni pärast, Plika magas POOLE KAHEKSANI. Tal oli ju üleeile palavik – eile tundus küll juba terve, aga ju siis oli ikka mingi pisik veel sees, mis vajas välja magamist.

Abikaasa võttis Poisi kaasa ja läks oma õele külla. Mina sain rahulikult pesu kuivama panna, süüa ja Kodutunnet vaadata, põrandaid pühkida ja pesta, vannituba küürida ja kõike muud vajalikku sättida.

Õhtul küpsetasime koos Plikaga ära kapis olnud piparkoogitaigna – mina tegin kümme südant, Plika kaheksa kuusekest. Kohe täitsa ise rullis, lõikus, hiljem kaunistas. Asjalik abiline :)

2014-12-20 21.10.49

Ja just siis, kui ma olin jõudnud laua ära koristada ning glasuurituutusid külmkappi tõstsin, jõudis Abikaasa ka Poisiga koju tagasi.

Abikaasa tõi päeval kuuse ja oli plaanis see enne piparkoogitegu ära ehtida. Paraku ei leidnud ma kuusejalga üles, nii et see tähtis toiming jääb homsesse. Piparkoogitainast ka teha ei jõudnud, selle saab siis samuti homme ette võtta.

Igal juhul oli äärmiselt mõnus ja toimekas päev – sai magada, sai puhata ja sai kõik vajalikud koristustööd tehtud. Paar masinatäit pesu vajab veel pesemist, aga muus osas võib jalad seinale visata :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.