Feb 132015
 

MrsB jagas FB-s absoluutselt vaimustavat videot – ma naersin südamest kogu vaatamise aja. Isad, võtke õppust :D

  5 Responses to “Lihtsalt super!”

  1. Oh, naersin ka kogu aja ja nüüd tahaks kõigiga jagada :)

    Muide, ühe Su ennise postituse peale – mulle võib ka Tartus olles külla tulla või minuga ühendust võtta ;)

  2. Vaatasin lõpuni, et ÄKKI on lõpus see “naljakas”…no ei olnud. Jättis täiesti külmaks. Inimesed on ikka nii erinevad, pean jälle tõdema.

  3. Käi metsa! Mehega mõlemad naersime! Väga tõetruu! :D

  4. Tore oli vaadata. Aga mul on üks küsimus hoopis teisest valdkonnast. Otsisin üles Sinu suvise postituse triikraua valimisest. Minu triikraud vajab peagi ümbervahetamist, seetõttu otsin infot. Kas oled ostetud triikrauaga rahul?

    • Jep, pärast välja vahetamist olen igati rahul. Lust ja lillepidu on triikida, ehkki ma olen nii laisk, et teen seda endiselt väga harva. Aga kui ma juba triikimislaua olen välja vedanud, siis triigin sageli ära ka need asjad, mida ma tavaolukorras ei viitsiks… Sest triikida on mõnus ja saab sutike ilusam :) Laua vean välja muidugi alles siis, kui mõni asi karjub triikimise järele, mitte enne :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.