Apr 112015
 

Kaks kuud tagasi saatis Liis mulle pusle. Umbes kuu aega oli karbis, siis sortisin tükid ära ning panin paari päeva jooksul kokku ääre, triibulise telgi ja nipet-näpet lennukeid. Ja siis jäi jälle seisma, ülejäänud perekonna meelehärmiks. Elutoa laual hoiab Abikaasa oma arvutit ja lapsed vaatavad seal oma hommikumultikaid… No ikka mitu head korda sain katki tehtud äärt parandada ja põrandalt pusletükke kokku korjata :P

Kuni ma siis üleeile õhtul hoogu sattusin ja poole ööni puslet kokku panin:

2015-04-10 14.04.49

Täna õhtul lõpetasin ära. Ei läinudki kaua, nii kolm tundi umbes :) Ainult üks jama on – üks tükk on kadunud. Mina oleks kohe väga kuri, kui keegi mult pusle laenaks ja siis tüki(d) ära kaotaks… No ma loodan, et ma leian üles siiski, KUSKIL peab ju olema.

Kokku pandud puslest ei viitsinud pimedas pilti teha. Kui homme meelde tuleb, siis teen ja lisan :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.