May 192015
 

Ma peaaegu iga päev mõtlen, et tahaks blogi kirjutada, aga mitte ei jõua tegudeni.

Näiteks käisin ma nädalavahetusel Tallinnas. Kaks aastat ja seitse kuud pärast lubade saamist tegin oma esimese maanteesõidu pärast ARKi eksamit. Sõitsin terve tee Pärnust Tallinna ja seal Järve keskusesse. Väga lihtne teekond, aga siiski – ma sõitsin Pärnust Tallinna, ma sõitsin Tallinnas :D Suur asi minu jaoks.

Tallinnasse läksime sellepärast, et õeke oli perega päevaks Eestis. Taas kord Miia Milla Manda, lastel endiselt lõbu laialt. Ei mäleta, kas ma eelmisel suvel jõudsin sellest üldse eraldi postituse kirjutada – pigem arvan, et mitte.

Kuna ma siia nii harva kirjutama jõuan, tundub kuidagi kohatu lihtsalt ühe lausega ära mainida see, et lastel oli elu esimene jalgpallivõistlus… Või et pühapäevaks lubas terveks päevaks vihma ja mul oli vaja neli masinatäit pesu pesta, nii et olukord tundus sünge… Aga ma ikkagi pesin ja jõudsin kaks esimest ehk tekid-voodipesud õues üsna ära kuivatada, enne kui vihm pärale jõudis ning kolmanda tuppa kuivama panna… Ja et neljanda pesin täna hommikul taimeriga, nii et tõustes oli vaja see vaid kuivama panna. Või et ma käisin eile hambaarsti juures ja oli suur rõõm, kui arve oli planeeritust pea poole väiksem. Või et ma tulin eile õhtul kell kaheksa töölt ja olin hoolimata pika päeva väsimusest ikka nii tubli, et hakkasin esimese asjana hunnikut nõusid pesema…

Ja mis siis, eks :) Kui ma suudaks kirjutada noist igapäevastest asjadest igapäevaselt, siis oleks sellel mingi mõte. Need igapäevased emotsioonid on värskelt toredad, tagantjärele igavad. Kahju on, et igapäevaeluga seotu lihtsalt kaobki meelest, kuna pole aega üles tähendada.

Süüdistage kõiges Grey Anatoomiat :P See meeldib meile. No ja kui on õhtul mõnusalt väsinult valik, kas kirjutada blogi või vaadata huvitavat sarja, siis… Njah. Meil on praegu kolmanda hooaja algus käsil. Kokku on hooaegu vist 11 – loodan, et see blogile väga hävitavalt ei mõju.

Neid teemasid, millest olen tahtnud siia kirjutada, on kindlasti mitu korda rohkem, kui hetkel meelde tuli, kuna ma nüüd aga tööd teha tahan, jääb asi sinnapaika. Lihtsalt pisuke elumärk, ehkki üsna igav ja tuleviku suhtes mitte eriti lootustandev. Noh, kui mul on ükskord jälle aega aias midagi ära teha, küll ma siis kirjutan.

Aga peamiselt jõuan noil päevil vaid teiste blogisid lugeda. Need, kes mu blogrolli kasutavad, on sealt kindlasti juba mitu täiendust avastanud.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.