Ma tahaksin kodus olla, kui õunapuud õitsevad…

2015-05-30 18.48.13

2015-05-30 18.48.33

2015-05-30 18.48.56

6 thoughts on “Ma tahaksin kodus olla, kui õunapuud õitsevad…”

  1. Oh jah, ma tahaks ka praegu kodus olla. Härra vennatütar kirjutas, kui ilus meie aed praegu on, et puud ja põõsad on paksult õisi täis. Tahan ka näha. Eelmisel aastal ei olnud.

  2. Kuskil pole kirjas, et kõigis aedades peaksid olema ühetaolisedlt madalaks nüditud ja ilma ladvata õunapuud 🙂 Jah, õunu saab sealt küll mugavalt kätte ja õunad on suured, aga väga headel saagiaastate kipuvad sellistel hõredatel puudel oksad kergesti murduma. Looduslik, ise kasvada saanud puu on tegelikult ilusam. Meil on kodus igaaastane teema, kas, millal ja kui palju õunapuid lõigata.

  3. Mulle meeldivad suured ja haralised ja huvitavad puud, naabrite aias on üks eriti suur ja võimas õunapuu… Aga ma tean, et lõikama peab, sest muidu tulevad ka mingid jamad. Üldiselt ma ei ole ekspert 🙂 Kui ma elaks õunapuudega üksi, siis nad kasvaks omasoodu ja mina neid ei torgiks 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top