Täiesti harilik asenduspäev

Kui üks müüja puhkab, siis meie teisega kahe peale asendame. Graafiku eripära tõttu on nii, et minu asenduspäevad on enamasti neljapäevad, mis on ühtlasi ka kaubapäevad. Ehkki kauba vastu võtmine läheb kahekesi tunduvalt kiiremini, ei ole ma kunagi viitsinud sättida nii, et kaup jõuaks juba kolmapäeval või et me oleks neljapäeval kahekesi… Sest üksi nahistada on ka mõnus. Vähemalt on terve päeva tegemist 🙂

Täna oli ka tegemist, õhtuni välja. Kuna nälga ei tundnud, siis söögipausi ei teinudki, söök jäi homseks. Vetsus ei käinud ka kordagi. Te saate aru, eks, et keegi ei SUNNI mind 10h järjest töötama ja ikka õige mitu pausi on päevas ette nähtud, aga noh… Mul oli tegemist 😀

Igatahes oli tore päev. Mulle nii meeldib vahel üksi letis olla. Sai jälle klientidega lobiseda ja… Arvestades, kui vähe neid tundus käivat, olin õhtul suisa üllatunud, kui kassa peaaegu et arvestatavat müüginumbrit näitas.

No ja muidugi kaup. Elu ei saa olla kurb, kui sul on kolleegid, kes sind meeles peavad 😀

2015-11-19 10.48.37

2015-11-19 10.40.00

2015-11-19 10.41.32

2015-11-19 10.41.59

Teine kast kusjuures jäigi töö juurde ja lahti tegemata, vaat nii kiire oli… No ma ähmaselt ka tean, mis seal sees on ja täna poleks need nagunii käiku läinud.

Niisiis väntasin pärast kümnetunnist tööpäeva koju ja keerasin endale kokku kiire salati:

2015-11-19 20.34.49

Järgmisel neljapäeval kordub sama. Siis on selle aasta puhkustega kõik. See tähendab, ainult mina puhkan veel detsembri viimasel nädalal, aga mind ei pea eriti asendama – olenevalt asjaoludest mu tööülesanded kas lükkuvad edasi või teen hädavajadusel ikkagi ise kaugelt ära. Arvestades seda, kui asjalikud mu müüjad on, ei pea ma ilmselt puhkuse ajal lillegi liigutama 🙂

1 thought on “Täiesti harilik asenduspäev”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top