WANTED: nõukaaegsed piparkoogivormid

piparkoogivormidFB-s ei näkanud, proovin siin ka.

Kui kellelgi peaks olema ülearu selline komplekt, siis ma tahaks endale. Tegelikult ei olegi kõiki vaja, piisaks ühest – süda ja lill. Enda omad läksid kolimise käigus kaduma.

Osta.ee €7.50 alghinna põlgasin kalliks.

No võib ju loota, et äkki kellelgi on (topelt).

Ma üldse ei kannata metallist piparkoogivorme, need vetruvad igale poole ja lähevad katki ja… Võeh. Väikesed vormid mulle ka ei meeldi, nendega võib küpsetama jäädagi. Ühesõnaga on vaja just sellist lille/südant – suur ja stabiilne.

Vastu võin pakkuda näiteks täitsa uue vilega veekannu, mis sobib gaasipliidile (põhi ei ole sileda pinnaga otsekontaktis, vaid millimeeter kõrgemal, st muude pliitide peal soojeneb igaviku). Või nimelise piparkoogisüdame. Või midagi kolmandat.

4 thoughts on “WANTED: nõukaaegsed piparkoogivormid”

  1. Tänutäheks karbitäie söömiskõlbmatute piparkookide eest, jah 😀

   Aga need on vist ju suht õhukesed, et peaks teoreetiliselt maksikirjana saadetavad olema (2x23x33cm)? Siis oleks saatekulu kah tunduvalt väiksem… Või läheks paksemaks see pakk.

   1. Tead, ausaltõedes pole ma veel veendunud selles, kas need piparkoogid tõesti söömiskõlbmatud on. Mul nad jõulukaunistusena kasutusel. Aga ma olen täitsa uudishimulik nende maitse osas.
    Eks ma uurin seda paki asja, ära pabista?

    1. Einoh, ära nende söömisest ei sure, aga maitse on väga veider ja minu meelest pigem ebameeldiv. Hoopis teine, mis alguses. Kasuta pigem kaunistustena 🙂

     Ma pakun, et ma kas ei mässinud piisavalt korralikult toidukilesse ja võttis kahe nädala külmkapis seismisega mingi kõrvalmaitse juurde või siis pole datlipüreest tehtud piparkoogitainas selline asi, mida üldse kaks nädalat külmkapis hoida. Aga positiivse poole pealt – sõin ju ise ka ja toidumürgitust ei tekitanud 😀 Lihtsalt meeldivat maitseelamust seal pole… Mul siin kodus on õiged ja head 🙂 Ja järgmise taigna katsetan hoopis tumedama agaavisiirupiga, sest sinu tainas oli nii ilus tume ja tekkis isu ka vähekese värvi järele. Suhkrut kõrvetama ma ikkagi ise ei hakka, see kõlab minusuguse mugava inimese jaoks ohtlikult 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top