Viimased ettevalmistused

Täna on kõigest teisipäeva õhtu, aga ma ei suuda mitte kuidagi meenutada, millal ma need viimased piparkoogisüdamed ära küpsetasingi… Laupäeva või pühapäeva õhtul? No igatahes, tehtud need on 🙂

Eile ostsin viimased kingitused, lõikasin-kleepisin-kirjutasin viimased kümme kaarti.

Täna kujundasin valmis ja saatsin ära virtuaalsed jõulukaardid ning tegin kaks kilo piparkoogitainast agaavisiirupi ja datlitega.

Nüüd on vaja veel mõned kingitused ära pakkida, piparkooke küpsetada ja veel tainast teha, et veel rohkem piparkooke küpsetada 😛 Ja siis vist ongi jõuluettevalmistustega ühel pool. Kodu tahaks jälle veidi kraamimist (aga on samas siiski üsna korras, nii et sellega pole põletavat häda) ja erinevatele jõulupidudele on vaja veidi süüa vaaritada, küll jõuab.

Homme on viimane tööpäev enne puhkust, mis tõotab tulla väga kiire, sest vähemalt eelmisel aastal oli 23. detsembri käive suurim, lisaks tuleb ka üsna palju kaupa. Aga noh, oma lühendatud tööpäeva võtsin juba täna hommikul välja, homme võib terve päeva tööd vuhtida, et siis ausalt väljateenitud puhkusele minna.

Mõelda vaid, juba ülehomme ongi jõulud!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top