Hilisõhtune usinushoog

Ma olin täna pika päeva üksi tööl, jõudsin koju peale kaheksat. Sõin ja mõtlesin, et rohkem küll midagi teha ei viitsi. Nõusid võib ju hommikul ka pesta ja üldse…

Lastetuba oli veidi sassis, seega andsin lastele valida, kas nad koristavad ära ja loen neile unejuttu või kui koristada ei viitsi, ei tule juttu ka. Otsustati koristada. Ma siis ka koristasin samal ajal veidike mujal. Näiteks panin lõpuks need padjad-tekid ära, mis nädalavahetusest saati kuhjas oma aega ootasid (õeke oli perega nädalavahetusel külas). Siis mõtlesin, et peaks ikka põrandad ka ära pühkima. Siis, et pakendiprügi ajas juba nädalavahetusel üle (muuhulgas ootas ära viskamist viis tühja veinipudelit). Et pliidi kõrval kuhjub inetu hunnik põletamist ootavat paberiprügi (sest kütteperiood sai äkitselt läbi). Et see kotitäis riideid, mis Poisile toodi ja mille lapsed eile laiali vedasid, tuleks üle vaadata ja ära paigutada. Et musta pesu kausil on kuhi peal, peaks taimeriga pesema panema, saaks hommikul kohe välja kuivama.

No ja nii juhtuski, et koristasin kaks tundi jutti, kuni kõik sai üllatavalt korda. Eks mul oli väike motivaator ka – võimalik, et homme on külalist oodata. Ja kui muidu koristada ei viitsi, siis teiste jaoks ju ikka 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top