May 112016
 

Küsi ja sind aidatakse :P

Ehk siis Britt pakkus, et mu blogi feed on katki ja soovitas siin kontrollida. Miks ma ise selle peale ei tulnud, ah? Olen sealt varem miskit kontrollinud küll. Tuli välja, et ä-täht mu blogi pealkirjas (mis on seal olnud, eks, kõik need 10+ aastat) tekitas järsku mingi errori. Aga üle salvestamine aitas ja nüüd peaks feed jälle ok olema. Nii et antagu mulle teada, kas nüüd tulevad postitused Bloglovinisse või ei. Kui ikka ei tule, siis ma lasen neil ka üle vaadata.

  One Response to “Korras, loodetavasti”

  1. Jaa, korras on – mulle tulevad ka Thunderbirdi sinu postitused RRSga nüüd jälle. Ligi kuu vist olid puudu. Arvasin, et ma ise lõhkusin midagi ära ja ei tõstnud hädakisa.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.