Nädalavahetus levist väljas

Olen maganud viimase kahe öö jooksul kokku kaheksa tundi, nii et põhjalikumad ülevaated jäävad hilisemaks…

tiigi2

tiigi3

7 thoughts on “Nädalavahetus levist väljas”

 1. Natuke nagu mingi sekti moodi. 😀
  Kaks tantristlikku embajat, paljastiss ja õuntelausuja…
  Täiesti siira huviga ootan pikemat muljetamist. Kui raatsid jagada.

  1. Eks ma alguses vaatasin seda, kes laual olevaid asju nõiub ja siis edasi nägin kõike muud kah.
   Paljas rind muidugi midagi harjumatut pole, mul on need vidinad endalgi küljes.

 2. Lugeja@hot.ee

  Ooo, see tantra ju? Ikka oma kaasaga oled ikka pildil, eks? :D, ootan huviga postitust antud teemal.

  1. Oeh. Ei olnud mitte mingit kuradima tantrat ega ka mingit orgiat või ma ei tea, mida veel keegi ette kujutab. Oli lihtsalt nädalavahetus toreda seltskonnaga kohas, kus kõik tunnevad ennast vabalt ja paljad tissid on ilusa ilmaga täiesti harilik nähtus, mille peale keegi ei kergita kulmugi. Seda tissi ma panin ise tähele alles siis, kui pilti õhtul arvutist vaatasin, ennist telefonis mitte. Ei viitsinud lõikuma hakata, sest olin väsinud ja lootsin, et äkki ei panda tähele ja nüüd siis seleta siin 😀

   Ikka minu mees on pildi peal. Ma peaks peast soe olema, kui võõraste meestega selliseid pilte üles paneks 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top