Igatsus

Obsessive Compulsive Cleaners tuli hiljuti meelde, mul jäi viies hooaeg kunagi pooleli. Nüüd vaatan ja… Igatsen UK järele.

Ma olen alati öelnud, et tahaksin seal veel kunagi elada. Vist pigem mitte Londonis, eelistaksin mõnd väiksemat ja mõnusamat kohta… Normaalsemate kinnisvarahindadega 🙂 Mõni mõnus linnake või küla (sest külad on nende mõistes ilmselgelt midagi muud kui meie mõistes) kuskil Lõuna-Inglismaal… Sinna ostaks ühe majakese küll. Ja elaks seal… Suvel elaks Eestis 🙂

Unistused peavad olema.

2 thoughts on “Igatsus”

  1. Mida sa kuskil külas pimedal ja külmal ajal tegema hakkad? Pole isegi lund, et suusatada või lumememme teha 🙂 Talveks ikka palju arukam kuskile Londoni külje alla ennast sisse seada. Siis saad valida nii looduse kui Londoni melu vahel.

    Aga tore, et see UK igatsus sind kirjutama sundis 🙂

    1. Mh, WP ei saada jälle kommentaare meili peale, nagu näha. Kuri urin.

      Pimedal ja külmal ajal UK-s ma naudin seda, et tänavad pole lögased, saapad jäävad puhtaks ja väljas on paar kraadi külma, mitte paarkümmend. Suusatamisest ega lumememme ehitamisest ei arva ma miskit 😀 Kui jõulud Eestis veeta, saab lumedoosi kätte ja ülejäänud aja on UK talv mõnusam taluda. Aga seda majakest Kreekasse või kuskile oleks ikkagi ka vaja – et kui talvest kopp ees, saaks sinna põgeneda 😛

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top