Oct 282016
 

Kaks kuud tagasi kiitsin Lux Expressi bussijuhti Reinu, kellelt hommikuse hea tuju doosi sain. Vahepeal ma üldse Tallinnas ei käinudki, nüüd tööasjus jälle ja mõlemad otsad Luxiga, sest see on hetkel ainus bussifirma, mis garanteerib pistikud. Minu läpaka aku ei pea üldse, kogu aeg peab juhe taga olema – kuna tahtsin bussis tööd teha, polnudki muud varianti.

Mul oli Rein väga hästi meeles ja salamisi lootsin eile, et äkki satun jälle temaga sõitma, aga oli keegi teine. Täna hommikul bussile tulles müüs mulle pileti naisterahvas, seega juhti ei näinudki.

Ja oh seda rõõmu siis, kui ma valjuhääldist tuttavat häält kuulsin. Võtsin kohe kõrvaklapid peast, et muusika asemel Reinu juttu kuulata :D

Ma olen fänn, noh, midagi pole teha.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.