Sep 202017
 

Mina olen põlvkonnast, kes kasvas üles MSNiga. Kasutasin seda kümme aastat, kuni see Skype’iga ühendati.

MSNi emoticonid on minu jaoks siiamaani ainsad ja õiged. Skype’is on need mu meelest jõledad, FB omadega olen tänu ohtrale kasutamisele ära harjunud, aga MSN on siiski see ainus ja päris.

Just kurtsin, et ei ole FB-s ühtki seda ÕIGET kuradikese emoticoni, mida ma tahaks teatud tujuga kasutada. See lilla jõletis, mida FB pakub, pole üldse SEE. No ja siis ma googeldasin MSNi emoticone ja vaatasin neid ja härdus tuli peale, ausõna. Ma reaalselt kasutasin KÕIKI neid kollaseid nägusid, sest need olid nii täppi…

Oeh. Andke MSN tagasi :D

Siiamaani tulevad need emoticonid vahel automaatselt chattides pähe, kuna kirjeldaks nii täpselt mõnda tunnet. Ja lühikoodid on endiselt suuremas osas peas. Mitte kõik, aga väga paljud… Ainult kasutada pole enam kusagil :)

  2 Responses to “Nostalgialaks”

  1. Mina igatsen tihti seda onu, kes pead vastu seina tagus. Kunagi oli see lühikood peas, aga enam ei mäleta (siia peaks tulema siis see peaga vastu seina tagumine).

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.