Kinoaasta 2020, teine – The Good Liar

The Good Liar – IMDB 6,6. Ma paneks vist 5…

Krimi, draama, müsteerium.

Mulle nii väga meeldis selle filmi treiler. See tundus täpselt minu maitsele – põnev, aga mitte liialt verine. Ja filmid, mille tegevus toimub UK-s, eriti Londonis, saavad minult vaikimisi juba selle eest suure rasvase plussi kirja.

Pärast filmi vaatamist olen pikalt mõelnud ja ei saagi päris täpselt aru, miks see mulle nii palju ei meeldinud, kui ma lootsin. Süžee oli põnev ja lõpplahendus ootamatu, näitlejad olid head… Aga ometigi jäi üleüldine tunne “meh”. Kaaslane ütleb, et kehv dialoog. Et kas tehti liiga täpselt raamatu järgi või siis üldse mitte, et midagi igatahes ei töötanud.

See ei olnud halb film. See oli okei film. Aga ma lootsin, et see on hea film ja seega olen pisut pettunud 🙂 Kaalun tõsiselt raamatu lugemist, sest ma tahaks teada, kas see meeldib mulle rohkem. Tavaliselt on ju raamatud filmidest paremad 😛

Võib-olla oli asi osalt ka selles, et eile õhtul oli muid pingeid, mistõttu polnud parasjagu kõige suuremat tuju kinno minna (aga piletid olid päev varem ära ostetud) ja 21.45 filmi algus oli… Hiline. Kui ma oleks seda vaadanud parema tujuga ja seitsmesel seansil, oleks võib-olla ka rohkem meeldinud?

Ühesõnaga… Ma ei saa öelda, et ma EI soovita… Aga väga soojalt ei soovita ka. Ajaviiteks krimi armastajatele hea. Kustumatut filmielamust oodata ei tasu.

Mulle nii meeldib Helen Mirren 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top