Kuidas ma Aliexpressist “legosid” tellisin

Jaanuari keskel kirjutasin, et tellisin esimest korda Aliexpressist legode analooge. Nüüdseks on need kõik meil käes ja mõtlesin selle kogemuse ka blogisse lühidalt kirja panna.

Üldiselt ma väga Hiinast tellimist üldse ei poolda. Samas mõningate asjade puhul, kui Eestis pole valikut või on hinnad otse tellides oluliselt soodsamad (mobiilide kaitsekaaned ja -klaasid näiteks) ma ikka tellin 😛

Legosid, nagu tolles jaanuari postituses mainisin, ostame enamasti -40% sooduka ajal Maximast ja üldiselt tulevad need me majapidamisse üldse kingitustena, olgu siis sünnipäeva või jõulude ajal. Aga kuna Poisil olid jah tookord suht konkreetsed soovid, mida oleks küll põhimõtteliselt saanud ka ilmselt kuskilt lego lehelt tellida, aga kordi kallimana… Siis mõtlesin, et ok, proovime ära, vaatame, mis kvaliteet Aliexpressi asjadel on.

Poisi sooviks olid relvad, SWAT varustusega mehikesed ning ühte värvi tavalised jupid, millest saaks ehitada ühevärvilise seina 😀 Plaatide koha pealt ma ei ole küll enam kindel, kas nende tellimise initsiatiiv ei tulnud mitte minult… 😀

Igal juhul – kaks SWAT mehikest koertega maksid 0.91€ ja 0.92€, 50 relva 1.54€, 100 kuuest juppi (Poiss valis tumehallid) 7.60€ ja kuus 25,6cm külje pikkusega plaati (32×32 “täppi”) 17.99€.

Legodega sobivad ideaalselt ja kui mõni kurtis nende plaatide puhul haisu, siis mina ei pannud midagi tähele 😀 Kui pakid lõpuks kohale jõudsid, oli Poiss üle mõistuse rõõmus.

Kokkuvõttes? Positiivne kogemus, aga iga kell eelistan soodukaga õiget kraami osta 🙂 Samas hea, et alternatiivne võimalus on olemas, vahel kulub ära.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top