Veebruari esimese nädala menüü

Möödunud nädala teise poole menüüs tuli väikeseid spontaanseid muudatusi. Käisin laupäeval turul, muuhulgas Saaremaa poes sinki ostmas – aga seal on ajuti väga hea hinnaga pakkumisi. Kuna jõuludest oli üle jäänud purk praekapsast, siis võtsin nende juurde verivorsti ja tegin ahjukartuleid. Kuu viimasel päeval jõudis siiski menüüsse ka esimene valmistoit ehk kananagitsad – kuna teadsin, et lastele maitsevad ja hind oli tõeliselt soodne, siis võtsin. Vahel võib 🙂 Eriti laisal nädalavahetusel 🙂

kool kodu
E 25.jaan kartul kana-porrukaste
T 26.jaan köögiviljasupp kartul, kapsa-hakklihahautis
K 27.jaan kartulivorm hakklihaga ahjukala koorekastmes, kinoa
N 28.jaan koorene lõhepasta kõrvitsasupp peekoniga
R 29.jaan seljanka
L 30.jaan verivorst, praekapsas, ahjukartul
P 31.jaan kananagitsad, kuskuss

 

Kõrvitsasupp oli söödav – otseselt vastumeelne polnud, aga uuesti ka ei teeks. Vähemalt mitte selle retsepti järgi 😀 Võimalik, et katsetan mõnda muud retsepti kunagi veel, aga mitte niipea 😀

Järgmise nädala menüü pole samuti kivisse raiutud ja ma olen kohe üsna kindel, et mingeid muudatusi seal tuleb. Mõne läätsetoidu tahtsin menüüsse panna, aga ei viitsinud otsida. Kruupe sai suisa kahte toitu, samas miks mitte… Võimalik, et muudan veel järjekorda või vahetan üldse mõne retsepti välja… Aga esialgu siis selline plaan:

kool kodu
E 01.veebr kartul, tomati-hakklihakaste oa-kruubisupp
T 02.veebr frikadelli-kapsa-läätsesupp kartul ja heeringas
K 03.veebr tatar veiselihakastmes koorene kanapasta
N 04.veebr köögiviljalasanje chili con carne
R 05.veebr köögivilja püreesupp kreemjas orsotto
L 06.veebr jacket potatoes
P 07.veebr

 

Nädala lõppu ma ei kirjutanud midagi pühapäeva peale, aga seal võib juba reedel lappama minna – tavaliselt ma reedeti kokata ei viitsi, jääke on piisavalt. Ja nädalavahetusel tihti ei viitsi ka eriti midagi teha, olengi laisk 😀 Eks ole näha, kuidas tegelikult olema saab, annan hiljem aru. Kuna praegu nii hiline aeg, siis pikemalt ei viitsi 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top