Oot, kas see challenge oli iga päev kassipilte üles panna või mis?

Mul oli aus plaan täna raamatust kirjutada, aga… Elu…

Positiivse poole pealt, kõik ära andmise asjad said pärast tööd ära viidud ja kuna Ritsik eile mainis, et Humanas on kolme euro päev, siis sealtki läbi põigatud ja mõned ostud sooritatud – täna oli juba kahe euro päev 😀

Nii et see raamat, jah, peab homseni ootama. Aga värsket kassicontenti – palun väga! Ja sorry, et Paksut üldse piltidel pole, ta on nii Plika kass, et veedab 90% ajast ülakorrusel tema toas…

Eile õhtul lõpetasin rohepesu käsiraamatu lugemist – Säde süles, Mustu kõrval nohisemas. Kell ligines keskööle ja raamat oli just läbi saamas, kui Siimu ennast mu rinnale magama pressis. No ja siis ma lihtsalt ei raatsinud voodisse minna, sest KUIDAS ma KAKS kassi süles ära ajan?!?

Teate, kuidas see olukord lahenes? 😀 Kuna raamat oli läbi ja ei arvuti ega uue raamatu järele küünitama ei ulatunud, oli mu ainus ajaveetmisviis telefon. Mõtlesin, et ok, ennist tuli märguanne ühe mu lemmiku youtuberi lühivideo kohta, vaatan siis selle ära. Aga telefonil oli hääl üsna kõvaks jäänud ja kui siis vaikses toas äkki kõva häälega aisakella tilinat kostis, hüppas Siim nagu nõelatult mu sülest püsti ja põgenes paanikas. Kuna nad olid Sädega külg-külje vastas, lahkus ka tema häiritult. Mina naersin, sest nii naljakas oli. Sorry, kassid, noh, ma ausõna ei teinud seda meelega, aga ju universum aitas mul magama minna 😀

Täna jälle üritasin miskit arvutis teha, kui Siim vahele trügis… Kassimaffia takistab mul blogimist! 😀 Tegelikult too hetk takistas blogimist see, et olin liiga näljane… Hiljem see, et olin liiga unine… Lõpuks Kaaslane, kelle tegutsemise tulemusena mu mõtted väga vasakule ära läksid… Loll on see, kes vabandust ei leia 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top