4 thoughts on “Kiisud”

    1. Dyson Absolute V8… vist 😀 igatsen robotit, aga meie praeguses kodus ma ei näe seda väga efektiivselt toimimas. Ja varstolmuimeja on ülimõnus tavalisega võrreldes. Kui ma peaks mingit suurt juhtmega kolakat vedama, siis ma ilmselt ei kasutaks seda pea kunagi 😀

    1. Me ca kaks kuud kasutasime neid mõlemas kastis, aga Paksule ikka üldse ei meeldinud. Alguses käis ta peamiselt vannitoas dušitrapi kohal pissil – no selle vastu mul pole väga midagi, seda on mõned kassid varemgi teinud. Siis pissis ta paar korda põrandale jäetud kilekottide peale, see oli juba jama. Ja siis lõpuks ta pissis spordikotile, mille Kaaslane oli jätnud kuivati peale – sellest saime aru, et stress on ikka väga suur. Nii et nüüd viimati liiva vahetades panin ühte kasti jälle kristallid. Lootsin, et harjuvad kõik ära, aga Paksu vastumeelsus tundus pigem süvenevat ja ei soovinud talle rohkem stressi tekitada.

      Aga teises kastis on puidugraanulid, seal käiakse ka kogu aeg asjal, vist pigem nooremad. Nii et eks siis kasutame paralleelselt mõlemaid.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top