Feb 072007
 

  5 Responses to “Hommik”

  1. Et siis mis mõttes sa nagu midagi uut kirjutanud ei ole? Sa oled ALATI midagi uut kirjutanud, kui ma su blogi vaatan. Juhtus midagi või? :P Ja vaata, et sa Vaska õhtust kirjutad. Ma lugesin ta blogi ja ilgelt äge oli. :D

  2. Ma olen kella kolmest saati 15-kraadises külmas läbi Tallinna kablutanud ja nüüd, kell üheksa õhtul lõpuks koju jõudnud, olen ma lihtsalt liiga läbi, ehkki kirjutada oleks nii ühest kui teisest.

    Homme on ka päev :P

  3. Ootan juba ammu ammu…hakka aga kohe kirjutama.

  4. Õhtu kohta ma võin etterutates öelda (olles ääretult meelitatud Smaragdi komplimendist, ja et ta ise on äge – lugesin), et Tikri toodud vein oli ikka võrratult parem kui minu oma. Ära joodi nad, siiski, mõlemad.

  5. Minu vein oli parem, tõesti? Ei pannud üldse tähele, minu arust oli sinu oma ka täitsa hea. Või oli viga selles, et üks pudel oli juba manustatud? :D

    Ma õhtul üritan pikemalt kirjutada, enne kindlasti ei jõua.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.