Feb 132007
 

Ma töötan koos saamatute idiootidega.

Palju õnne mulle.

Keegi teab, kus netis lahkumisavalduse näidist vaadata saaks?

  10 Responses to “Tramaivõi”

 1. Näiteks siin:
  Palun lõpetada minu tööleping (nr see-ja-see) omal soovil alates (jooksvale kuupäevale 30p otsa).

  Hull Tikker
  (Allkiri)
  —Lõika Siit—
  Ole lahke. Muide, tunne: “ma olen sunnitud töötama koos idiootidega” on tavapärane ja täiesti loomulik tunne. Enamasti tuleb seda kõigil ette kogu aeg.

 2. Kui sind lohutab (vaevalt) siis mul on sama tunne. Ja viimane normaalne inimene (peale minu) esitas täna lahkumisavalduse.

  Fakk.

 3. Einohhh. :D Tore oleks küll, jah, kui sa avalduse annaks ja siis siia tuleks. :D

 4. Muuseas, ega Sa SQLi ja Accessi tunne? Meil oleks hädasti normaalset andmebaasihaldurit vaja, vana läheb ära.

  Aga igasugu näidiseid leiab näiteks sekretar.ee-st.

 5. Ei tunne. Muuseas ei ole ma ka normaalne. Ja me ju teame, kui hästi mina ja ÄP läbi saame.

  London kõlab reaalsemana.

 6. mis sinu ja ÄP läbisaamisel viga on? 8O

 7. Proovi leebemat varianti, viska tööl mingi asi puruks. Ülemuse kohvitass?

 8. Oop, oop! Mis roppusi sa siia kirjutad??? MITTE ÜKSKI normaalne ja terve mõistuse juures inimene ei tee Accessis andmebaasi. Accessis teevad “andmebaase” kaitseväe veltveeblid ja nendega vaimselt tasemelt võrdsustatud isikud! Mina, Tikri asemel, annaks sulle üle kurgi sihukese jutu eest.

  P.S. A 26 Tikri juure jooma lähme? Mingi e-valimine v. värk pidi olema.

 9. Noh, neid kysiti töökohanõudes. Meie sinuga teame jah, et kui mehed veel rauast ja arvutid puust olid, peeti andmebaase Foxpro 0.1.0 testversioonis või sootuks kivist arvelaua peal. Või loeti herneste abil kokku.

  Töökeskkonnavoliniku otsese alluvana on see teema mullegi hingelähedane ja ma katsun seista aeg-ajalt hea töise ymbruse esteetilisuse eest. Mitte, et sellega ÄPs pahasti oleks, aga asja saab ju alati parandada. Sellest siis ka mu läbikukkunud värbekatsed.

  E-valimise ajal toimuva suhtes pole ma eriti kindel. Kunagi võiks ju pakutud laadis yritleda kyll, aga ses suhtes pakub mulle huvi ka Tikri enda arvamus. Ja siis tuleb alles vaadata, kuhu see kõik mu ajapidamises mahub.

 10. Tikker juba avaldas arvamust ühes varasemas sissekandes ;) Olete Offfiga ülimalt teretulnud! In fact, ma arvan, et isegi solvun, kui te ei tule :P

  Kuupäev on muide endiselt lahtine, 26 v 27, sõltub 100% külaliste soovidest!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.