No better

37.9

Pea valutab, selg valutab, kurk hetkel enam mitte (kauaks? Küsin ma pessimistlikult)

Soeng on endiselt kole.

Tuju on endiselt alla nulli.

(Ühtlasin pean vajalikuks ära mainida, et seekord pole mu tujul, mis on tõepoolest üllatavalt ja põhjalikult s*tt, vähimatki pistmist mõne sellise, sellise või sellise vahejuhtumiga. Hoopis teised põhjused seekord. Aga põhjapanevad siiski)

Ma tahaks selle kõik välja karjuda, detailselt. Paraku ma ei saa. Kuulukse nimelt, et mingid inimesed actually loevad mu blogi. Seega vaid mõistujutt.

7 thoughts on “No better”

 1. Üks neiu väitis kunagi, et mulle ei sobiks siil, mul olevat selleks liiga piklik pea. Ta muidugi ei pruukinud olla kõige objektiivsem nõuandja, kuna ma magasin tema eksiga… Siiski, kardan, et pean temaga nõustuma.

 2. nah. igaühele, kellel on põsesarnad, sobib poisipea/siil/misiganes variatsioon lühikestest juustest.

  + ei ole probleemi, et kõrva taha ei ulatu 😛

 3. Tähendab, hari oli minu meelest ka võrratu.
  Aga! Mina olen just absoluutselt veendunud, et sina oled inimene, kellele siil sobiks ja väga. Just sinu näojoonte ja peakuju pärast.

  Niiet…?

  Ja saa terveks ikka ka!
  Tervitades Vaska & Elukas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top