Oct 222007
 

Naljakas, kuidas kõik info ühe asja kohta tuleb alati ühel ajal ja täiesti erinevatelt inimestelt. Augusti alguses kuulsin esimest korda Tartus avatavast uuest restoranist Tige tikker – kõigepealt anti mulle sellest teada selle posti kommentaaris, päev hiljem rääkisin samal teemal Nadjaga ja mul on tunne, et samal ajal arutasin seda veel kellegagi, aga nii põhjalikult oma msni chat loge läbi otsida ei viitsi.

Täna hommikul arvutit kaant lahti tehes hüppas mulle esimese asjana ette Daki offline message:

[11:11:24] birxi laborijänku: ma ei tea, mis see on, aga naturally tulid kohe sina meelde: http://www.tigetikker.com

Ja meile kontrollides avastasin, et keegi oli varahommikul seda posti kommenteerinud.

Ei, väga äge – ma tahtsingi teada, kus see restoran asub. Ja Kaubahall on väga hea asukoht! Kui keegi seal käinud on, siis võib minuga oma muljeid jagada, olen uudishimulik ;)

(peaks ennast neile maskotiks pakkuma)

Aga nüüd kähku riidesse, Murakas peaks kohe Victoriasse jõudma :D

PS. Mu läpaka aku peab alla veerand tunni!!! *palju koledat ja ebaviisakat sõimu*

  2 Responses to “Tige tikker”

  1. btw, mul on tuttaval tuhkur nimega Tikker ;)

  2. […] tige reeglina pole, ikka pigem sinna hullu poole – aga Tikker on Tikker, täitsa põnev, eks. Oktoobri lõpus tuletati mulle selle olemasolu jälle meelde ja siis otsustasin, et käin Eestisse jõudes kohe […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.