May 112009
 

Et kõik ausalt ära rääkida, pean ma alustama sellest, kuidas ma eile Selveris avastasin, et ometigi on seal ka üks virsikumahl soodushinnaga. Sihuke imelik, Don Simoni nimeline, mida ma kunagi varem joonud polnud. Ostsin siis ühe paki prooviks, sest no ega põrsast kotis osteta ja äkki see maitseb imelik.

Maitses aga täitsa normaalselt, nii ma siis võtsin täna seljakoti ja läksin jälle poodi. Kuna ma olen varasemate taoliste kampaaniate ajal miskipärast viie-kuue pakiga piirdunud ja pärast pead vastu seina peksnud, kui kampaania läbi, mahl otsas ja normaalsed hinnad jälle 15 kroonist algavad, siis ostsin täna kõik ära, mis riiulil oli.

Ah, olgu peale, ma parem tunnistan kohe ausalt üles, et ainult kaheksa pakki oligi. Ja et teiste firmade soodushinnata mahlad jäid minust ikka puutumata ;)

Kui järgmine kord poodi minnes peaks uued olema, ostan need ka ära. Sest 10.50 on tunduvalt parem kui 15.90. Partnerkaart ruulib.

  5 Responses to “Kuidas ma Selveri virsikumahlast tühjaks ostsin”

 1. Uudishimust kusin – mis sorti mahl on? mitu % mahla, mitu vett, suhkrut, jne? :)

 2. Normaalsed virsikumahlad on Eestis kõik ühesugused: 50% mahla, 50% vett – nektar siis tegelikult, mitte mahl. Ja siis nad jagunevad pooleks – ühtedel on suhkur, teistel muud magustajad. Sellel praegusel on E952 ja E954 ja antioksüdant (askorbiinhape) :D

  Oi, kuidas ma Londonis elades virsikumahlast puudust tundsin… Mõnest off license‘ist vahel harva leidsin, aga see oli tõesti HARVA.

 3. minu jaoks on see virsikumahl liiga magus :?

 4. ma ka ostsin, ei pannud tähele, et jälle magustajatega kraam :-( hea et siin jutuks tuli, rohkem ei osta. fresh on ka nõme sari, multivitamiinijook on päris suhkruga ja muud mahlad suhkruasendajatega.

  E952 – Tsüklamiinhape ja tema naatriumi- ja kaltsiumsool (0)
  Kasutusala:Karastusjoogid, suhkruasendajad, saiakesed, magustoidud. Omadused:Magusaine. Kõrvalmõjud:Võib tekitada fotodermatiiti. USA-s ja Inglismaal keelatud. Võib tekitada põievähki. Ei soovitata lastele ega rasedatele.

  E954 – Sahhariin ja tema naatriumi-, kaaliumi- ja kaltsiumsool (0)
  Kasutusala:Karastusjoogid, mahlad, puuvilja- ja juurviljakonservid, jäätis, dzemmid, suhkruasendajad Omadused:Magusaine. Kõrvalmõjud:Loomkatsetes kahtlustatakse tekitavat vähki. Ei soovitata lastele ning rasedatele.

 5. Näedsa siis. Ma poes ei pannud neid va E-sid tähelegi, sest no pole ma enne ühtki mahla nendega näinud (mingid 30% lögad ei ole mahlad ka, eks, neid ei kõlba üldse osta) – kõik virsikunektarid on siiani olnud kas suhkruga või siis glükoosisiirupiga. No ja kui ma toona lugesin, et suhkrut pole, siis eeldasin, et glükoosisiirup ja rõõmsalt ostsin.

  Kui eile MrsB jaoks koostisosi kirja panin, siis mõtlesin järele uurida, mis E-d need täpselt on, aga ununes. Täitsa masendav igatahes, korra olen kergeusklik ja kohe maksab kätte (sest no tavaliselt EI ole mahlades ja nektarites E-sid, eks). Rohkem ka ei osta :(

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.