Feb 252011
 

“Isa” nähtud :P

Esimese etenduse poolega ma niiväga ei samastunud. Natuke küll, naersin kaasa ja nii edasi… Aga noh, oleks rohkemat oodanud.

Teise poole algus oli ka nii ja naa, aga siis läks kohe väga-väga heaks. Just see kaheste värk ja… Kõik muu ka.

Ühesõnaga lõppkokkuvõttes jäin väga rahule.

Täismaja oli, otse loomulikult. Aga huvitaval kombel olid meie kõrval kaks kohta vabad – ju siis keegi jättis tulemata. Meil olid suurepärased kohad – täpselt saali keskel, enam paremini poleks saanud.

Pips ütles, et temale meeldis “Ürgmees” rohkem. Mina ei oskagi võrrelda. Mis teie arvate?

(Ma olen ikka jubehea arvustuste kirjutaja, ah? :P )

  3 Responses to “Teatris käidud!”

  1. minule meeldis ka ürgmees rohkem, isa (kuigi ka meeldis ja oli naljakas rasedana vaadata) oli kuidagi madalalaubalisemate naljadega ja prostam.

  2. Mulle meeldis Isa rohkem :) Ma arvan, et siin sõltub sellest, millises eluetapis seda vaadata – väikeste laste vanemad arvatavasti fännavadki Isa rohkem ja kellel lapsi pole, need ei suuda arvatavasti Isa-ga eriti samastuda :) Minu tagasihoidlik arvamus. (Mulle nt hullult meeldis Isa ja ma naersin nii et lõualuud valusad).

  3. No… Ma olen ju ka väikeste laste ema… Aga ma pole kindel, kas mulle “Isa” rohkem meeldis :P

    Seda nad räägivad jah kõik, et kui endal lapsi pole, siis isaga nii hästi suhestuda ei oska. Olen täiesti nõus.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.