Apppppiii

Lülitasin kogemata Bloggeri ümber uuele kujundusele ja vana ei saa vist enam mingi nipiga tagasi. See uus on nii haige ja ma absoluutselt ei viitsi ümber harjuma hakata, vana oli hea ja lihtne ja loogiline. URR.

Oleme Tallinnast tagasi, nädalavahetus oli igati äge ja täis toredaid inimesi, aga ma olen liiga väsinud ja Bloggeri peale liialt nördinud, et praegu rohkem kirjutada. Homme värske peaga!

3 thoughts on “Apppppiii”

  1. Pm. selle vana saab ikka tagasi, mul juhtus sama asi. Ma googeldasin päris kaua ja lõpuks leidsin juhendi kuidas tagasi sai aga ma kahjuks ei mäleta mis leheküljelt selle leidsin

  2. MA ARMASTAN SIND!!!

    Ma ka, eksju, natike googeldasin, aga kuskil keegi kirjutas, et seda ei saa enam tagasi ja ma olin nii väsinud, et ei viitsinud edasi uurida. Nüüd sain sinu kommentaarist innustust ja leidsin õpetuse üles. Imelihtne. Vana hea Blogger on tagasi. Jumal tänatud!

    Loodan, et seda uut idiootsust veel niipea kohustuslikuks ei muudeta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top