May 082012
 

…igas linnas ka.

Ja eriti lõbus on see siis, kui nad mind miskit pidi blogi kaudu teavad.

Reisi viimane etapp on poole peal, tunni ja 20 minuti pärast peaksin Pärnusse jõudma. Ei jõua ära oodata, et saaks lapsi kallistada.

Üldiselt on väsimus. Loodan, et jõuan Luksemburgi memuaarid kiirelt kirja panna, enne kui emotsioonid tuhmuvad. Imeline oli puhata… Kui see puhkus ainult nii palju ei väsitaks :D

  3 Responses to “Igas jaamas on mõni eestlane”

  1. Eks sa jaga siis muljeid! Ma saan t2iesti aru, puhkus on tegelikult ka v2sitav, pideva fyysilise aktiivsuse p2rast.. reisimine yhest punktist teise v2sitab..

  2. Hihii. Üks minu kolleeg reisis kahe blondi tütrekesega sama marsruuti samadel päevadel. Mingil hetkel panin kokku, et oo, Tikker ka Luxi sõitmas, ja rääkisin kolleegile ka. Nii et kui kena naine kahe väikese tüdrukuga küsis, et khm, kas teie olete Tikker?, siis mina võtan süü omaks.

  3. Jajaa, tema pere eestikeelset juttu ma Lux-Frankfurt bussi oodates pealt kuulasin ja muigasin, siis tuligi välja, et tema märkas mind juba sinna lennates ja teadis, et ma olen Tikker. Ja no miks ma siis nüüd nii magamata olen, oli ju vaja lobiseda selle asemel, et bussis magada :D

    Jäi jutt, et otsime üksteist FB-s üles, aga mina teda nime järgi ei leidnud. Huvitav, kas on võimalik, et kui mingi otsing ära keelata, siis ei tulegi üldse välja… Sa võid talle edasi öelda, et otsigu mind ise, äkki tema mind näeb :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.