Head asjad #46 – ootamatud saadetised

Kõige ägedamad kingitused on need, mis tulevad täiesti ootamatult. Ja ma ei mõtle siin üldse midagi suurt, ma mõtlen lihtsalt pisikesi armsaid üllatusi, mida vahel teha/saada õnnestub. Kui pole üldse mõtte kõige õrnematki aimu, et on midagi oodata… Või ootad midagi, aga tuleb rohkem, kui ootasid.

Eelmise aasta jõuluüllatustest tulid esimesena meelde see ja see, üle-eelmisest aastast see… Ja muidugi eelmise aasta varajane sünnipäevakink. Need kõik olid täiesti ootamatud. Kusjuures siiamaani ei tea, kes mulle need valged piparkoogivormid saatis 😀

Sel aastal õnnestus mul endal rahulolevalt käsi kokku hõõrudes üht palutud pakki saates sinna veel üht-teist lisada… Ei osanud ma aga aimata, et kohe järgmisel päeval paki vastu saan – ehk paki saatjal oli minuga täpselt sama plaan 😀

Kui mulle täna hommikul Omniva pakiteade tuli, siis teadsin, et see peab olema midagi eraelulist, sest kõik töösaadetised tulevad Smartposti. Niisiis oli põnevus suur. Ei osanud aga tõesti aimata, et Minna nii operatiivne on.

Ja ma kihistasin kohe mõnuga naerda, kui lugesin tema kommentaari taigna juures. Olin talle ise just enne öelnud, et piparkook on täitsa tavalisest poetaignast… Ja kirjutanud veel paarile kaardile, et piparkoogid on täiesti mitteökod, aga südamest. Sest nii on.

Ühesõnaga, vahva. Üllatusi võib teha muidugi igal ajal ja ongi tehtud aastaringselt… Jõulude ajal kipub nende kontsentratsioon aga suurem olema.

Ja muidugi jõulukaardid… Nende puhul on ikka teada, et mõni alati tuleb, nii et terve detsembrikuu on postkasti palju põnevam kontrollida, kui ülejäänud osa aastast. No sünnipäeva ajal ehk ka 🙂 Meie kaardiriiul vaikselt täitub, tänagi sain ühe. Nii mõnus!

Ma olen väga-väga tänulik kõigi toredate üllatuste eest, mis mulle tehtud on ja kõigi võimaluste eest neid ise teha.

2 thoughts on “Head asjad #46 – ootamatud saadetised”

  1. Pingback: Head asjad #61 – kokkuvõtted – Tikri Päevaraamat

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top