Nov 112011
 

Leidsin kunagi vahva testi, kus sai oma elu hinnata. Oktoobris 2007 sain 7,2 palli, septembris 2008 7,5 palli, nüüd juba 8,4 palli.

Ja tehes statistikat üksikute osade kohta siis:

Mind: 7,6 -> 7,3 -> 7,6
Body: 7,7 -> 8 -> 8,4
Spirit: 6,7 -> 6,8 -> 6,4
Friends/Family: 4,7 -> 5 -> 7
Love: 5,4 -> 6,9 -> 8,2
Finance: 7,7 -> 8,1 -> 7,4

Kõik muutused on üsna hästi seletatavad sellega, mis mu elus vahepeal toimunud on. Body on ilmselt sellepärast nii palju suurem, et olen oma kehaga pärast kaht sünnitust täpselt sama rahul kui enne laste saamist. Spirit on veidi madalam ilmselt sellepärast, et stressi on praegu suti rohkem. Friends/Family on muidugi suurem, nüüd on ju lapsed. Love on muidugi suurem, nüüd olen ju abielus. Ja finance peabki olema väiksem, sest tööd mul enam pole, kodulaen see-eest küll.

Aga muidu ütles see test, et mu skoor on keskmisest tunduvalt kõrgem ja ma võiks neile kirjutada, mida ma teen, et nii hästi hakkama saan.

No mida ma siis teen? Üritan muudkui õnnelik olla ja kõige üle rõõmustada, vaat mis. Proovige teie ka :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.